Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гонтарєва розповіла про долю банків з російським капіталом

В одному з нещодавніх інтерв’ю глава Національного банку України Валерія Гонтарєва заявила, що у банків з російським капіталом немає світлого майбутнього на українському фінансовому ринку.

Гонтарєва розповіла про долю банків з російським капіталом


«Банки з російським капіталом добре докапіталізовані, навіть у Промінвестбанку проблем з ліквідністю немає. Але ми не вважаємо, що у них є світле майбутнє в Україні», – підкреслила глава НБУ.

За її словами, частка ринку у таких банків зменшилась з 15 до 8,8%.

«Якщо знайдуть покупців на свої активи, ми будемо тільки раді», – додала Гонтарєва.

Нагадаємо, раніше Гонтарєва заявила, що великих банкрутств банків на ринку України більше не буде.

Як повідомлялося, Сбербанк Росії, як і раніше, не планує виходити з українського ринку, де представлений однойменною дочірньою організацією. Як повідомив глава Сбербанку РФ Герман Греф, активи банку в Україні «стискаються», але він не бачить «перспективи дуже швидкого виходу з ринку».

Раніше про намір закрити дочірній БМ банк (Україна) говорив глава ВТБ Андрій Костін.

Внєшекономбанк готується продати дочірній український Промінвестбанк в першому кварталі 2017 року, зазначав раніше голова ВЕБ Сергій Горьков.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: