Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, чим займались сьогодні, 2 лютого, ужгородські комунальники

За інформацією міської ради, працівники КШЕПУ і "АВЕ-Ужгород" сьогодні прочищали зливову каналізацію на вулицях. Також було вивезено сніг з вулиці Фединця і від ЗОШ №3

Стало відомо, чим займались сьогодні, 2 лютого, ужгородські комунальники

Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в Ужгороді займаються прочисткою вуличної зливової каналізації на вулицях Кошового, Верещагіна, Гагаріна, поруч із перехрестям вулиць Руська-Анкудінова. Вночі за допомогою спецтехніки вивозили сніг із вулиці Фединця та біля ЗОШ №3.

Працівники "АВЕ-Ужгород" також сьогодні чистять зливову каналізацію, зокрема, на вулицях Коцюбинського, Перемоги (від «Фокстроту» до ТЦ «Білочка»), Фединця, Довженка, на площах Кирпи, Петефі, Жупанатській.

«УжАгромікс» продовжує роботи з обрізки дерев на вулиці Сечені.

Працівники «Закарпателектробуду» напередодні відновили мережу вуличного освітлення на вулиці Малій, встановили 13 нових світильників на вулиці Тихій.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: