Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді мукачівець викрав із магазину французьку косметику

В Ужгороді мукачівець викрав із магазину французьку косметику
Дільничні офіцери Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку з місцевого відділення мережі магазинів косметики, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На службу «102» звернулася працівниця торгової мережі та повідомила, що із магазину в Ужгороді невідомий викрав три губні помади. Викрадач віддав перевагу відомому французькому бренду косметики.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів дільничні офіцери Ужгородського відділу поліції встановили, що до крадіжки причетний 38-річний мукачівець. Чоловік вже неодноразово мав справу з поліцією та був судимий за крадіжку.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: