Вхiд на сайт
Авторизацiя

За дві доби деревину із Закарпаття можуть транспортувати в Авдіївку (ВІДЕО)

За дві доби деревину із Закарпаття можуть транспортувати в Авдіївку (ВІДЕО)
Рух підтримки закарпатських військових спільно із Закарпатською ОДА відправлять гуманітарну допомогу мешканцям Авдіївки. Пункт збору знаходиться за адресою вулиця Гойди, 8, кабінет 304. Він працює з 10.00 до 16.00 години.

Пункт збору гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки діятиме до понеділка, 6 лютого, включно. Після цього допомогу відправлять автотранспортом у Донецьку область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті триває збір гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки

Також 31 січня голова Закарпатської ОДА звернувся до прем’єр-міністра України з проханням дозволити відправити в Авдіївку вагони з дровами. За рік таких на Закарпатті назбиралось майже дві сотні. Це саме та деревина, яку під виглядом дров намагались вивезти за кордон, але їх затримали на кордоні з ЄС. Експерти встановили, що ця деревина не підлягає експорту.

Якщо реакція на таку пропозицію буде позитивна, то всього за дві доби дрова можуть транспортувати в Авдіїву. Докладніше - в сюжеті:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: