Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сімейна сварка в Мукачеві: чоловік побив дружину і втікав від поліції (ФОТО)

Сімейна сварка в Мукачеві: чоловік побив дружину і втікав від поліції (ФОТО)

У Мукачеві виявили факт сімейного насильства. Учора ввечері, 31 січня, стало відомо про сімейну сварку на вулиці Ференца Ліста. Екіпаж патрульних миттєво відреагував, однак вдома кривдника полісмени не застали.

Екіпаж полісменів викликала неповнолітня дівчина та повідомила, що її батько під час сварки вдарив матір. Кривдника патрульні не застали та вирішили доставити жінку в поліцейський відділок для написання заяви.

На дорозі потерпіла помітила автомобіль свого чоловіка, який рухався в протилежному напрямку. На звуковий сигнал та проблискові маячки громадянин не реагував, а здійснив невдалу спробу втекти від службової автівки збільшивши швидкість.

Патрульні наздогнали та зупинили автомобіль шляхом блокування і спробували поспілкуватися з чоловіком, який у відповідь всіляко ображав патрульних нецензурною лайкою та відмовлявся виконувати законні вимоги тож полісмени були змушені застосувати кайданки. На чоловіка склали відповідні матеріали та передали справу слідчим, адже в діях громадянина вбачаються ознаки злочину, відповідальність за який передбачена статею 125 ККУ.
Сімейна сварка в Мукачеві: чоловік побив дружину і втікав від поліції (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: