Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині обікрали будинок: злодій виніс цінне майно на суму 10 тисяч гривень

На Ужгородщині обікрали будинок: злодій виніс цінне майно на суму 10 тисяч гривень
Оперативники Ужгородського відділення поліції розкрили крадіжку в селі Вовкове, де суму збитку для власників оцінили більш, як в 10 тисяч гривень, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До правоохоронців звернувся мешканець села Вовкове Ужгородського району, він повідомив, що в його помешкання в період з жовтня 2016 року до січня 2017-го проникли невідомі та винесли все цінне майно. Зокрема з будинку зникли: чотири чавунні плити, новий жіночий одяг, куртки, взуття, інструменти та садовий інвентар. Загалом сума збитку становила понад 10 тисяч гривень.

Незважаючи на невизначеність часу, коли відбулася крадіжка, працівники кримінальної поліції дуже швидко знайшли особу, яка проникла в чуже помешкання. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. У нього вилучено крадене майно, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідчі дії тривають.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: