Вхiд на сайт
Авторизацiя

19-річна ужгородка долучилася до ряду крадіїв велосипедів

19-річна ужгородка долучилася до ряду крадіїв велосипедів
На Закарпатті крадіжки велосипедів не є рідкістю. До правоохоронців звернувся житель Ужгорода, який заявив про зникнення свого велосипеда та вказав на особу, яка, ймовірно, його викрала. Співробітники кримінальної поліції перевірили інформацію та розшукали підозрювану у вчиненні цього правопорушення.

Крадієм виявилася 19-річна ужгородка. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо неї, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на термін до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: