Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні з'явиться нова міжнародна мережа супермаркетів

В Україні з'явиться нова міжнародна мережа супермаркетів
Інвестиційна група VolWest Group (Луцьк) буде розвивати в Україні міжнародну мережу продуктових магазинів Spar, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що 24 січня 2017 року компанія Spar Україна Корпорейшн, що входить в VolWest Group, уклала з міжнародною групою Spar International договір про співпрацю, що передбачає розвиток мережі магазинів Spar на ринку України. Spar Україна Корпорейшн має намір протягом декількох місяців відкрити перший супермаркет мережі в м.Рівному.

За даними генерального директора компанії Сергія Шавлукевича, до кінця 2017 року планується відкрити 15 магазинів мережі Spar в Україні.

"Spar в Україні буде розвиватися в чотирьох торговельних форматах: Spar Express (магазини біля дому - торговельною площею до 200 кв. м), Spar (супермаркети 200-800 кв. м), EuroSpar (супермаркети 0,8-3 тис. кв. м), InterSpar (гіпермаркети понад 3 тис. кв. м)", – наголошується в повідомленні.

За словами Шавлукевича, в планах VolWest Group – розширення мережі магазинів Spar в Україні до 50 торгових закладів протягом трьох років, шляхом відкриття власних і франчайзингових магазинів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Oleg 31 січня 2017 12:17
Не нравится 0 Нравится
кроме Мукачева!
Барва-царь не пустит!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: