Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову за старе: раніше судимий мукачівець поцупив мобільний і продав за півціни

Знову за старе: раніше судимий мукачівець поцупив мобільний і продав за півціни
Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє про те, що 27-річний мукачівець, який раніше мав судимість та знову скоїв крадіжку, затриманий.
Кримінальна поліція Мукачева розшукала злодія.


Минулоріч у листопаді до поліції Мукачева звернувся місцевий мешканець із заявою про крадіжку. Потерпілий повідомив, що від нього з кишені викрали мобільний телефон. Сума завданого збитку становила одну тисячу гривень.

Мукачівські оперативники, провівши ряд розшукових заходів, встановили та розшукали особу, яка викрала мобільний. Крадієм виявився 27-річний мукачівець, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Крадене молодик продав незнайомцю за півціни.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, досудове розслідування триває.
мукачівець, який


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: