Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що буде з гривнею. Експерти констатують завершення нестабільності на валютному ринку

Що буде з гривнею. Експерти констатують завершення нестабільності на валютному ринку


Долар у вільному продажу опустився нижче 28 грн. І від минулого тижня втратив 40 копійок. У обмінниках він у середньому коштує 27,80 грн. Падає і євро - від 30,20 грн до 29,70 грн.

"Нестабільність валютного ринку, яку ми спостерігали на початку року, вже скінчилась. І наступного тижня ми очікуємо від гривні доброї поведінки. Вона, напевно, буде триматися в межах 27,7-28 гривень. Ми не бачимо жодних подій, які б могли вплинути на поведінку гривні. Проте в нашому житті може трапитися все, що завгодно", - прогнозує інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Експерт зазначає, що навряд чи гривня зміцниться ще більше.

"Чесно кажучи, малоймовірно, що ми побачимо якусь подію, що позитивно вплине на гривню. Проте ми можемо уявити, що МВФ озвучить дату, коли нам буде надаватися наступний транш. Це, звісно, додасть гривні сил, проте несуттєво", - каже Сергій Фурса.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: