Вхiд на сайт
Авторизацiя

Куди найчастіше за кордон виїжджають українці: прикордонники розкрили карти

Куди найчастіше за кордон виїжджають українці: прикордонники розкрили картиУ Державній прикордонній службі України назвали трійку країн, у які українці виїжджають найчастіше. Статистику відомства навів помічник глави ДПСУ Олег Слободян.

“Це Польща – близько 10 млн наших співвітчизників. На другому місці Російська Федерація – близько 5 млн. І на третьому місці Угорщина – близько 3 млн наших співвітчизників. Ці ж країни лідирували і протягом попередніх років”, – розповів він.

При цьому Слободян зазначив, що невідомо, скільки з цих людей виїхали з метою міграції.

“Ми ведемо статистику українців, які виїжджають за кордон. Водночас протягом багатьох років ми не запитуємо про мету поїздки, тому ми не можемо сказати, яка кількість наших співвітчизників виїхали з метою міграції. Минулого року близько 25 млн українців перетнули кордон на в’їзд, і приблизно ця ж кількість, умовно кажучи, повернулася в Україну”, – сказав він.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: