Вхiд на сайт
Авторизацiя

Окупанти обстріляли із БТРів Широкине, одного українського військового поранено – штаб АТО

Бойовики здійснили за сьогодні 23 обстріли позицій сил АТО, одного українського військового поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Окупанти обстріляли із БТРів Широкине, одного українського військового поранено – штаб АТО


Зазначається, що окупанти дещо зменшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ з важкого озброєння.

«На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку та Новотроїцьке, з гранатометів та стрілецької зброї - Широкине, Талаківку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне. По Новотроїцькому вогонь вів і снайпер. По Широкином неодноразово стріляли БТРи противника», - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупаційні війська вели вогонь по Авдіївці та Троїцькому.

«На Луганському напрямку терористи з гранатометів обстрілювали Троїцьке», - додали в прес-центрі.

Як повідомлялось раніше, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовий не загинув, троє військовослужбовців були поранені. "За добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військових немає, троє наших військовослужбовців отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: