Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрілянина в Іршаві: за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження

Серед ночі 27 січня молодий житель с.Заріччя Іршавського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розпочав стрілянину з власної мисливської рушниці на автостоянці в с.Сільце. Хулігана затримала поліція, зброю вилучено
Стрілянина в Іршаві: за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження

Уночі 27 січня в поліцію м.Іршави надійшло повідомлення про стрілянину на автостоянці для вантажних автомобілів у с.Сільце Іршавського району. На місце події прибула група швидкого реагування й слідчо-оперативна група.

23-річний охоронець автостоянки повідомив, що близько 3-ї години ночі невідома особа здійснила два постріли в сторону вагончика для охорони, в якому він перебував.

Поліція встановила особу стрільця. Ним виявився 27-річний житель с.Заріччя, приватний підприємець. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хуліган зайшов на автостоянку із своєю мисливською рушницею (зброя зареєстрована) і з невідомих причин став стріляти. Заряд шроту розбив вікно на вагончику. На щастя, обійшлося без жертв.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене з застосуванням зброї). Зброю – мисливську рушницю 12-го калібру вилучено. Мотиви неадекватної поведінки молодого чоловіка з’ясовують слідчі.
Стрілянина в Іршаві: за даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: