Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві чоловіку, що вступився за жінку, зламали щелепу

У Мукачеві кримінальна поліція затримала 26-річного мукачівця, який пошкодив щелепу місцевому мешканцю. За даним фактом розпочато слідство, підозрюваному за скоєне загрожує кримінальна відповідальність

У Мукачеві чоловіку, що вступився за жінку, зламали щелепу


Правоохоронці встановили, що 35-річний мукачівець у продуктовому магазині вступився за жінку, до якої чіплялися дві особи. Тих обурила поведінка відвідувачів магазину, які стояли в черзі, і через це на одну із жінок нападники стали кричати та навіть бити. За потерпілу заступився незнайомець, якого побили на виході з магазину.

Потерпілий звернувся по допомогу до медиків та поліцію. Лікарі діагностували у нього перелом щелепи. Чоловік описав нападника, в ході проведення оперативно- розшукових заходів поліцейські кримінальноі поліції знайшли та затримали 25-річного чоловіка, який побив мукачівця.

Мукачівські правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі тривають слідчі заходи, повідомили у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: