Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іштван Цап з'явився на допит у прокуратуру: опубліковано ФОТО, ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)

Іштван Цап з'явився на допит у прокуратуру: опубліковано ФОТО, ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні зранку прес-служба Ужгородської міськради повідомила про те, що о 9:00 розпочнеться допит Іштвана Цапа в прокуратурі стосовно резонансного викриття корупційних схем у мерії.

Перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап прибув на зустріч в обласну прокуратуру. Перед тим, як іти безпосредньо до прокурора, чиновник накоротко змалював своє бачення журналістам, що вже чекали його на вході до відомства. Так, Іштван Цап повідомив, що ніде не переховувся, а перебував у відрядженні. Однак, як тільки дізнався зі ЗМІ про резонанс у зв'язку із обшуками в міській раді та звинувачення на його адресу, то відклав низку запланованих зустрічей і прибув у прокуратуру, аби уникнути інсинуацій.

Як повідомляв "Закарпатський кореспондент" раніше, внаслідок обшуків в Ужгородській мерії прокуратура і СБУ викрили корупційну схему.

За словами заступника мера, так званого посередника, затриманого із грішми, він знає. Як і знає людину, котру правоохоронці називають хабародавцем. Зі слів І. Цапа, ця людина вже пропонувала йому хабар раніше, однак від грошей за "вирішення питання" він відмовився. "Якщо це той чоловік, що був у кабінетах міськради, то він вже приходив до мене в кабінет із грошима, але був зі скандалом видворений", - заявив І. Цап.

Ситуацію із обшуками та звинуваченням його у вимаганні грошей заступник мера назвав гарно зрежисованою виставою і наголосив на низці дивних кроків, як от обшуки в кабінеті без його присутності, затримання посередника не в момент передачі грошей, а лише на шляху до начебто "вимагача" тощо, повідомляє ЗО.

Зі слів заступника мера, йому відомо, що вчора, не дочекавшись повернення І. Цапа в Ужгород, правоохоронці принесли адресовану йому підозру в корупційному злочині і залишили у будівлі міської ради - вочевидь, дуже поспішали офіційно висунути звинувачення. І. Цап наголосив: ворогів у нього багато, передусім через земельні питання. При цьому згадав мораторій, введений на продаж комерційної землі та скандал довкола намагань забудови території перед облмуздрамтеатром.

Після нетривалого перебування у кабінеті прокурора І. Цап покинув будівлю прокуратури.

Пряма мова - у відео УжІнформ.



Нагадаємо, ще зранку заступник Ужгородського міського голови Іштван Цап на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив, що повернувся в місто та збирається на ряд запланованих зустрічей.


Доброго ранку, друзі!
Згорнувши низку запланованих зустрічей, повернувся в місто. Насамперед йду на зустріч прокуратуру...

Опубліковано Іштваном Цапом 26 січня 2017 р.


Іштван Цап з'явився на допит у прокуратуру: опубліковано ФОТО, ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)
Іштван Цап з'явився на допит у прокуратуру: опубліковано ФОТО, ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)
Іштван Цап з'явився на допит у прокуратуру: опубліковано ФОТО, ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: