Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вогонь охопив житловий будинок у Чопі та столярний цех на Воловеччині

Вогонь охопив житловий будинок у Чопі та столярний цех на Воловеччині
Управління ДСНС України у Закарпатській області оприлюднило довідку про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 27 січня 2017 року.

Рятувальники повідомили про трагічну пожежу на Тячівщині, в якій загинув чоловік, а також про загорання автомобіля в Ужгороді. Також в повідомленні йдеться й про інші пожежі:

26.01.2017 о 14:30 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Чоп, вул. Приозерна. Вогнем знищено покрівлю на площі 50 м2, перекриття на площі 20 м2, частину домашнього майна, а також пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються.

26.01.2017 о 21:25 - пожежа в столярному цеху за адресою: Воловецький район, с. Латірка. Вогнем пошкоджено дерев’яні стіни на площі 30 м2. Причина та збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: