Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аваков прокоментував заяву свого заступника щодо зміни водійських прав кожні 5 років

Українцям не доведеться міняти водійські права кожні 5 років.
Аваков прокоментував заяву свого заступника щодо зміни водійських прав кожні 5 років

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи заяву свого заступника Анастасії Дєєвої про те, що дії водійських прав українців скоротять відповідно до вимог ЄС.

«Є світова практика щодо водійських посвідчень, і ми будемо її дотримуватися», – написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Він заявив, що «ніяких «кожні 5 років» не буде. Є діючі законні норми», – додав він.

Нагадаємо, 25 січня заступник міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасія Дєєва запропонувала скоротити термін дії водійських прав, а також ввести регулярну перевірку здоров’я і психічного стану водіїв.

Вона зазначила, що для просування процесу Євроінтеграції потрібно виконати вимоги директив ЄС, зокрема Директиви 2006/126/ЄС про водійські права. Крім того, вона вважає, що потрібно ввести обмеження віку для допуску до управління певними категоріями транспортних засобів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ХХХ 26 січня 2017 22:48
Не нравится 0 Нравится
А ще є світова практика платити людям достойну зарплату, шанувати старих, поважати лікарів та вчителів! Як з цим бути? Чи нам від розвинутих країн дістануться лише ціни та заборони? Збирайтесь патріоти на майдан і знімайте своїх "протеже"!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: