Вхiд на сайт
Авторизацiя

Екс-очільник закарпатських правоохоронців в 10-ці претендентів на посаду глави Нацполіції

Екс-очільник закарпатських правоохоронців в 10-ці претендентів на посаду глави Нацполіції Колишній очільник поліції у Закарпатській області нині один із претендентів на посаду голови Нацполіції.
Стали відомі імена 10 кандидатів на посаду глави Нацполіції. Про це на прес-конференції повідомив член консультативної комісії Євген Захаров.

"Братимуть участь у наступному етапі конкурсу, інтерв'ю, - Аброськін В'ячеслав, Антоненко Леонід, Берладін Олександр, Костянтин Бушуєв, Вишневський Андрій, Гіренко Вадим, Головін Дмитро, Князєв Сергій, Людкевич Станіслав, Шевчук Олексій", - повідомив Захаров.

Він пояснив, що всього на конкурс быпо подано 70 заявок, з них 45 - в останні 4 дні до дедлайну. 6 з цих заявок відразу не відповідали умовам, тому що потрібно було подати тільки резюме кандидата і його мотиваційний лист.

Потім комісія розглядала ці документи, враховуючи відповідність трьом кваліфікаційним вимогам посаді, а саме - наявність повної вищої юридичної освіти, наявність стажу роботи в галузі права не менше за 7 років, наявність стажу на керівних посадах не менше 5 років. Таких людей було 18.

"Спочатку ми зняли 14 людей, було очевидно, що їхні документи не відповідають вимогам, хоча б одній з 3 вимог. Щодо 7 кандидатів ми направили запити для отримання додаткової інформації, тому що не мали повної інформації. Троє з них таку інформацію надали, і їх запросили до участі в наступному етапі, у тестуванні, а 4 ми зняли. Таким чином, на тестування були запрошені 46 претендентів. З них 43 пройшли тестування у вівторок, а 3 кандидати не з'явилися. Пізніше 2 кандидати заявили, чому вони не взяли участь", - пояснив Захаров.

Нагадаємо, що полковника Сергія Князєва (на фото), який очолював закарпатську міліцію, а потім і поліцію з липня 2015 року було переведено на рівнозначну посаду – начальником поліції в Рівненську область, а з 10 листопада 2016 року він очолює Департамент карного розшуку Національної поліції України.
Екс-очільник закарпатських правоохоронців в 10-ці претендентів на посаду глави Нацполіції



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: