Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розбій на Закарпатті: зухвалих зловмисників триматимуть під вартою

Розбій на Закарпатті: зухвалих зловмисників триматимуть під вартою
Берегівським районним судом задоволено клопотання слідчого СВ Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області, яке погоджено процесуальним керівником Берегівської місцевої прокуратури, про обрання двом жителям Сумської та Дніпропетровської областей, підозрюваних в розбійному нападі (ч.4 ст.187 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Як повідомили в Берегівській місцевій прокуратурі, 28 грудня 2016 року п’ятеро чоловіків, за попередньою змовою, проникли до будинку мешканця с. Варі Берегівського району та погрожуючи фізичною розправою заволоділи грошовими коштами у сумі 82 1500 грн.

За вчинення розбою (ч. 4 ст. 187 КК України), спрямованого на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчиненого організованою групою, або поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Наразі всі п'ятеро перебувають у СІЗО, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: