Вхiд на сайт
Авторизацiя

Програму реконструкції мережі зовнішнього освітлення Ужгорода підтримали депутати міськради

Програму реконструкції мережі зовнішнього освітлення Ужгорода підтримали депутати міськради
У документі зазначається, що зараз мережа вуличного освітлення міста охоплює лише 85% території і загалом система в занедбаному стані, бо безгрошів'я попередніх років не давало змоги впроваджувати інноваційні, енергоефективні технології.

Наразі лише 65% світильників вуличного освітлення працюючі. Використовуються морально і технічно застарілі типи світильників – натрієві, ртутні та лампи розжарювання з низьким ККД та строком експлуатації, великою залежністю від параметрів електричних мереж та температурних режимів.
Програма передбачає виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію та капітальний ремонт зовнішнього освітлення і власне самі роботи.

Планується оновлення мереж і систем на вулицях, внутрішньоквартальних територіях, впровадження екологічно безпечних та енергоефективних проектів у житлово-комунальному господарстві міста, підсвічування архітектури міста, економія електричної енергії та бюджетних коштів.
Необхідні обсяги фінансування заходів Програми на 2017 рік – 90 мільйонів 250 тисяч гривень. Програму підтримали з деякими критичними зауваженнями.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: