Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські депутати підтримали Програму розвитку транскордонного співробітництва

Ужгородські депутати підтримали Програму розвитку транскордонного співробітництва
Ужгородські депутати підтримали Програму розвитку транскордонного співробітництва, туризму та формування позитивного міжнародного інвестиційного іміджу на 2017-2022 роки. Транскордонне співробітництво, йдеться у документі, дає додаткові інструменти для впровадження проектів у сфері інфраструктури, туризму, транспорту, культури, охорони довкілля, посилення економічних зв’язків та бізнес-активності.

Також це підготовка та розробка спільних операційних програм прикордонного співробітництва Європейського інституту сусідства, завдяки чому Ужгород може отримати значні фінансові ресурси в рамках міжнародної технічної допомоги. А саме - залучити необхідні кошти міжнародної технічної допомоги для вирішення проблем у пріоритетних сферах його розвитку.

Туристична галузь є однією з пріоритетних у соціально-економічному розвитку міста, однак її ефективному функціонуванню заважає комплекс проблем, що зумовлені:

- недостатнім обсягом інвестування у розвиток галузі;
- відсутністю комплексного підходу до реклами туристичного потенціалу міста Ужгород;
- відсутністю єдиної цілісної системи координації розвитку сфери туризму в місті; - недостатньою роботою при формуванні брендінгу та просуванню туристичного іміджу міста.

Для вирішення проблем розвитку туризму міста чи території і пропонується реалізація програм та ініціатив за участі представників освітніх закладів, органів влади, бізнесу, громадських організацій та медіа.
Фінансування Програми на 6 років передбачає виділення з міського бюджету 4 мільйонів 490 тисяч гривень. На 2017-ий – 890 тисяч гривень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: