Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перебої водопостачання в Ужгороді: де в місті не буде води

Перебої водопостачання в Ужгороді: де в місті не буде води

КП «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє, що в зв’язку з виникненням аварiйної ситуації на водогоні по вулиці Канальній в районі будинку №2, близько 10:00, тимчасово, на період ліквідації аварії, понижується до мінімуму тиск водопостачання з насосно-фільтрувальної станції №3 (НФС-ІІІ).


Перебої водопостачання відчуватимуться в районі “Шахти” та поблизу каналу, а саме в районі вулиць Бродлаковича, Шахтарів, Оноківської, Тімірязєва (частково), Нахімова, Котляревського, Бачинського, Сільвая, Другетів (частково), Канальної, Айвазовського, Насипної, Панькевича (частково) та інших вулиць в межах цього району.

Орієнтовно, завершити роботи планують до 12:00. Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт із ліквідації аварії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: