Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО: бойовики застосували ракетні установки Град-П біля Красногорівки

Доба в зоні АТО: бойовики застосували ракетні установки Град-П біля Красногорівки
У зоні АТО протягом минулої доби терористи 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. На Луганському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Троїцьке та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Оріхове, Жовте та Новозванівку.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку бойовики з реактивних систем Град-П завдали удару по населеному пункту Красногорівка. Зі 122 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Красногорівці, Мар’їнці, Жовтому, Березовому, Водяному та Широкиному. З гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вів снайпер, а у Широкиному терористи застосували БМП.

На Донецькому напрямку – зі 120 та 82 міліметрових мінометів терористи стріляли по Авдіївці, Зайцевому та Троїцькому. Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У штабі також додали, що один український військовий був поранений, ще двоє травмовані.

Нагадаємо, протягом дня 25 січня терористи 21 раз обстріляли позиції ЗСУ.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: