Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'ятеро нардепів отримали найвищу нагороду Закарпатської ОДА (ФОТО)

Відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям» отримали народні депутати України від Закарпаття, які "вибили" для області додаткові 85 мільйонів гривень.

П'ятеро нардепів отримали найвищу нагороду Закарпатської ОДА (ФОТО)


У середу, 25 січня, керівник Закарпаття зустрівся в Камінному залі облдержадміністрації з п’ятьма народними депутатами України від Закарпаття, котрі протягом 2016 року добилися виділення з Державного бюджету України для місцевих бюджетів Закарпатської області 85 мільйонів 431 тисячі гривень. Кожен депутат отримав із рук Геннадія Москаля найвищу нагороду Закарпатської ОДА – відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям» (неофіційна назва – «Золотий ведмедик»).

– Депутати Роберт Горват, Іван Крулько, Михайло Ланьо, Валерій Лунченко та Василь Петьовка представляють різні парламентські фракції, депутатські групи чи політичні партії, однак їх об’єднує патріотизм і відстоювання інтересів Закарпаття в органах центральної влади, насамперед у Верховній Раді України, – наголосив Геннадій Москаль. – Загальна сума додаткових коштів, які «вибили» для області, п’ятеро народних депутатів, співставна з Державним фондом регіонального розвитку. Це дуже суттєва допомога, за яку я особисто від себе, від облдержадміністрації і від усіх закарпатців висловлюю щиру подяку. Сподіваюся, що активність присутніх тут людей у лобіюванні інтересів області стане прикладом і для інших парламентарів, які представляють Закарпаття у Верховній Раді України.

В ході розмови за круглим столом парламентарі попросили сприяння Г.Москаля в тому, щоб у майбутньому додаткові кошти виділялися області принаймні в середині року, а не в грудні, коли їх дуже важко освоїти. А також висловили сподівання, що наступного разу народних депутатів України від Закарпаття збереться в Камінній залі ОДА більше, а загальна сума додаткових коштів для області подвоїться.

Як уже повідомлялося, кошти, які за сприяння народних депутатів отримала Закарпатська область у 2016 році, були використані для різних соціально-економічних проектів (будівництво доріг, ремонт дитсадків, шкіл, амбулаторій тощо). За сприяння Р.Горвата області було виділено додатково 19,5 мільйонів гривень, М.Ланя – 19 млн. грн., В.Лунченка – 20,5 млн.грн., І.Крулька – 9,4 млн. грн., В.Петьовки – 17 млн. грн.

П'ятеро нардепів отримали найвищу нагороду Закарпатської ОДА (ФОТО)
П'ятеро нардепів отримали найвищу нагороду Закарпатської ОДА (ФОТО)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: