Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відбулося офіційне відкриття хоспісу, аналогів якому в Україні немає

На Закарпатті відбулося офіційне відкриття хоспісу, аналогів якому в Україні немає24 січня голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль та голова Виноградівської райдержадміністрації Михайло Русанюк, разом з іншими керівника області та району, взяли участь в церемонії офіційного відкриття Закарпатського обласного хоспісного закладу.
Губернатор краю Геннадій Москаль у своїй промові зазначив, що подібного хоспісного закладу, оснащеного згідного європейським стандартам, немає в цілій Україні, а також зауважив, що проблеми багатьох сімей, в який є невиліковно хворі родичі, буде якісно вирішена завдяки можливості їх розміщення в цьому закладі.

-«Звісно що були деякі незручності за час будівництва хоспісу - це і зміна влади, і зміна керівництва агенції. Незважаючи на це, заклад європейського рівня у нас в районі все ж відкрився. Завдяки співпраці з обласним керівництвом кошти були виділенні, і, найближчим часом буде проходити передача закладу з районного рівня на обласне фінансування. Варто зазначити, що тільки з районного бюджету для будівництва цього об'єкту протягом чотирьох років було виділено більше 7 млн. гривень, а з обласного - 11 млн грн. за останній рік.»,- зазначив Михайло Русанюк.

Почесне право перерізання стрічки було надано голові Закарпатської облдержадміністрації Геннадію Москалю, голові Закарпатської обласної ради Михайлу Рівісу, голові Виноградівської РДА Михайлу Русанюку, голові Виноградівської районної ради Віталію Любці та депутату ВРУ Михайлу Ланю.
Затим відбулося освячення закладу священнослужителями різних релігійних конфесій. Після чого всі бажаючі змогли оглянути приміщення нового хоспісного закладу.

Виноградівська РДА


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: