Вхiд на сайт
Авторизацiя

Патрульні звернулись до закарпатських водіїв із важливим повідомленням

Через складні погодні умови та ожеледицю на дорогах поліцейські ще раз нагадують водіям про необхідність неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Патрульні звернулись до закарпатських водіїв із важливим повідомленням


Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева нагадує водіям, що у зв'язку з погодними умовами потрібно бути максимально уважними та обережними на дорозі та неухильно дотримуватися ПДР.

Також через ожеледицю на дорозі патрульні звертаються з проханням дотримуватися дистанції між автівками, зменшувати швидкість перед перехрестями та пішоходними переходами.

Не забувайте, що як у містах так і поза ними може працювати снігоочисна чи комунальна техніка. Зважайте на це та залишайте свої автівки так, аби відповідні служби могли безперешкодно проїхати центральними дорогами та заїхати у двори. Поважайте інших учасників дорожнього руху.

Патрульні звернулись до закарпатських водіїв із важливим повідомленням



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: