Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські кіберполіцейські викрили інтернет-шахрая

Жителю Мукачівщини оголошено про підозру у скоєнні 9 злочинів через псевдопродаж товарів на суму близько 12 000 гривень

Закарпатські кіберполіцейські викрили інтернет-шахрая


25-річний житель смт.Чинадієво, що на Мукачівщині, видаючи себе за продавця, «торгував» взуттям на одній із Інтернет-сторінок з купівлі-продажу товарів. Отримавши за неіснуючий товар гроші, припиняв зв’язок із клієнтами. Таким способом мукачівець ошукав 9 громадян на загальну суму близько 12 000 гривень.

Потерпілі звернулися із заявами в поліцію. Викрили шахрая працівники відділу з протидії кіберзлочинам у Закарпатській області.

Чоловіку оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: