Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець викрав електроприбори з будинку 78-річного чоловіка

Закарпатець викрав електроприбори з будинку 78-річного чоловіка
Співробітники кримінальної поліції Перечинського відділення поліції розшукали крадія з будинку 78-річного чоловіка. До правоохоронців звернулася мешканка Перечина та повідомила, що з будинку її знайомого, 78-річного чоловіка невідомі викрали електроприбори.

Потерпілий наразі момент проживає у Львові. Співробітники кримінальної поліції встановили, що цей злочин вчинив 23-річний житель села Минай Ужгородського району. Речові докази вилучено.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
rima 24 січня 2017 18:27
Не нравится 0 Нравится
Може прилади?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: