Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незаконне поводження зі зброєю: на Берегівщині закарпатець вдома зберігав пістолет

Незаконне поводження зі зброєю: на Берегівщині закарпатець вдома зберігав пістолет
Співробітники Берегівського відділу поліції виявили в помешканні жителя села Вари пістолет під час санкціонованого обшуку згідно ухвали суду, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 23 січня, під час обшуку за ознаками кримінального провадження, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням) працівники поліції виявили у мешканця села Вари зброю. У чоловіка вилучили пістолет з маркуванням «Кольт» та магазин до нього з одним набоєм. Власник вогнепальної зброї пояснив, що знайшов пістолет під час сезонного заробітку на будівництві в Києві. Зброю вилучено та відправлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: