Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті оголошено штормове попередження: підвищена небезпека на дорогах

На Закарпатті оголошено штормове попередження: підвищена небезпека на дорогах


У ДСНС України в Закарпатській області звернулося до закарпатців та гостей області з важливим повідомленням.

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології протягом 23-24 січня на дорогах більшої частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця. Місцями по області та по м. Ужгород очікуються тумани при видимості 200-500 м.

На території області 23 січня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями тумани. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, на високогір'ї 4-6° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 8-10° морозу, вдень близько нуля.

Станом на 06:00 23 січня температура повітря на перевалах: Латірському (-7°), Абранському (-7), Яблунецькому (-14°), Ужоцькому (-5°), Торунському (-10°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями ожежледиця, проїзд забезпечений.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: