Вхiд на сайт
Авторизацiя

Штаб АТО: бойовики гатили зі 120-мм мінометів, четверо бійців поранені

Штаб АТО: бойовики гатили зі 120-мм мінометів, четверо бійців поранені
У Донбасі протягом неділі, 22 січня, російсько-окупаційні війська 24 рази обстріляли позиції Збройних сил Україні, у результаті зазнали поранень четверо військових, повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Лебединське, Мар’їнку, Чермалик, Широкине та Водяне. По Мар’їнці, Новотроїцькому та Красногорівці вогонь вели снайпери", - йдеться у повідомленні штабу, опублікованому в Facebook.

На Луганському напрямку, за даними українських військових, бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Новоолександрівку та Новозванівку.

На Донецькому напрямку окупанти з 120-мм мінометів та снайперської зброї вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Пісків. По Новгородському, Авдіївці та Зайцевому проросійські бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

Раніше НВ повідомляло, що 21 січня бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військових в Донбасі. За добу загиблих і поранених в результаті бойових дій серед українських військових не було.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: