Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді виявили автомобіль, який перебуває в міжнародному розшуку

Співробітники Ужгородського відділу поліції з’ясовують обставини перетину кордону у пункті пропуску «Ужгород» автомобілем, який перебуває в розшуку, згідно з базою Інтерполу

В Ужгороді виявили автомобіль, який перебуває в міжнародному розшуку


Як повідомляють у поліції області, 20 січня, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що в ПП «Ужгород» на лінії «виїзд з України» при перевірці автомобіля «Volkswagen» було виявлено, що той перебуває в розшуку згідно з базою Інтерполу.

Слідчо-оперативна група поліції на місці події з’ясувала, що машиною керував 45-річний ужгородець. Правоохоронцям він пояснив, що купив транспортний засіб у вересні 2016-го року у місті Хуст. Автомобіль, який розшукується правоохоронними органами Литви, доставлений на спецмайданчик Ужгородського відділу поліції.

В даному правопорушення поліція вбачає ознаки злочину, передбаченого ст. 290 Кримінального кодексу України, тобто знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: