Вхiд на сайт
Авторизацiя

З 4 січня знижено суму готівкових розрахунків до 50 тисяч гривень

У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області інформують, що з 4 січня 2017 року знижено граничну суму готівкових розрахунків за участю фізичних осіб зі 150 до 50 тис. грн.

З 4 січня знижено суму готівкових розрахунків до 50 тисяч гривень


Змінами, внесеними постановою Правління Нацбанку України від 25.11.2016 № 407 «Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 червня 2013 року № 210» передбачено, що граничну суму розрахунків готівкою між фізичною особою та підприємством (підприємцем) протягом одного дня встановлено у розмірі 50 тис. грн, а також фізичних осіб між собою за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, – у розмірі 50 тис. грн. Слід зауважити, що граничну суму розрахунків готівкою підприємств (підприємців) між собою протягом одного дня залишено без змін – у розмірі 10 тис. грн.

Передбачається також, що фізичні особи мають право здійснювати розрахунки на суму, яка перевищує 50 тис. грн, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку на поточний рахунок, внесення та/або перерахування коштів на поточні рахунки (у тому числі у депозит нотаріуса) на окремий поточний рахунок у національній валюті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Йося 19 січня 2017 11:47
Не нравится +1 Нравится
Ворье с КабМина и Нацбанка наглым путём пытаются вырвать наличные деньги, накопленные народом Украины, загнать их в банки и своровать оттуда! Такого наглого грабежа не проводило ни одно правительство мира! Банда Гройсмана начинает распоряжаться в карманах граждан!!! Скажите! Зачем мне нужна вонючая Гонтарь или урка Гройсман при покупке мной вещи за мои кровные, накопленные мной на протяжении Н-го времени, деньги?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: