Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали розшукуваного злочинця з наркотиками (ФОТО)

Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукали чоловіка, який переховувався від суду, при ньому були виявлені наркотичні речовини

Закарпатські правоохоронці затримали розшукуваного злочинця з наркотиками (ФОТО)


Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, 26-річний мукачівець аби уникнути відповідальності переховувався від апеляційного суду, але співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу знайшли розшукуваного і виявили у нього наркотики. Наразі чоловіка затримано.

Мукачівець був оголошений апеляційним судом у розшук за скоєння крадіжки, але він не з'являвся на судові засідання. Чоловік переховувався у Львівській області, додому повертатися боявся, оскільки за скоєння злочину йому загрожувало ув'язнення.

Відшукали втікача співробітники кримінальноі поліції Мукачева за місцем його проживання. Крім цього, в ході огляду помешкання у квартирі розшукуваного, правоохоронці в одній із кімнат на шафі виявили поліетиленовий та паперовий згортки в яких містились речовини, які зовні схожі на наркотики, вагою понад 7 грамів. Господар пояснив, що дані речовини він купив у Львові для власного вжитку.

Дані речовини направлені на експертизу. В даному випадку в діях мукачівця вбачається склад кримінального правопорушення передбачений статтею 309 Кримінального кодексу Украіни, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Закарпатські правоохоронці затримали розшукуваного злочинця з наркотиками (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: