Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті дружина через конфлікт мало не зарізала чоловіка

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу нападника на чоловіка, який отримав ножове поранення

На Закарпатті дружина через конфлікт мало не зарізала чоловіка


До правоохоронців звернувся черговий лікар Мукачівської районної лікарні та повідомив про те, що в їх хірургічне відділення поступив пацієнт з колото-різаною проникаючою раною грудної клітки. Слідчо-оперативна група виїхавши до потерпілого встановила, що 36-річний потерпілий перебуває в шоковому стані та має ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів, що повертався з фестивалю в Мукачеві і ззаду на нього напали.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники Мукачівського відділу поліції встановили, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому нанесла його 30-річна дружина. Конфлікт у подружжя виник на побутовому підгрунті. Кухонний ніж, яким здійснено удар, вилучено. Триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваної у вчиненні злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження. Жінці загрожує ув’язнення від п’яти до восьми років, інформують в ГУ НП в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: