Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрадений у Болгарії автомобіль знайшли на Закарпатті

Громадянин Італії намагався в'їхати в Україну на автівці. Та під час проходження прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерпол.

Викрадений у Болгарії автомобіль знайшли на Закарпатті


Викрадений у Болгарії автомобіль прикордонники Чопського загону виявили за базою даних Інтерпол у пункті пропуску «Тиса». В’їхати в Україну автомобілем «Ленд Ровер» італійської реєстрації, також 2008 року випуску, намагався громадянин Італії.

Щодо факту затримання проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Автомобіль встановленим порядком передано представникам Національної поліції.

Нагадаємо, кілька днів тому прикордонники Мукачівського загону затримали автомобіль «Мерседес», викрадений у Португалії у 2015 році. Автівкою через пункт пропуску «Лужанка» прямував громадянин Угорщини.

Загалом у минулому році на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили близько 100 автомобілів, які за базою даних Інтерполу перебували у міжнародному розшуку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: