Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 15 -21 січня: Близнюків чекає фіаско в боротьбі, а Стрільцям потрібно подружитися з начальством

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 15 -21 січня: Близнюків чекає фіаско в боротьбі, а Стрільцям потрібно подружитися з начальством


ОВНИ. Ви пройшли наступну сходинку професійного досвіду. Зміцнюйте завойовані кар'єрні володіння, дотримуючись службової субординації, бережіть гармонійний мікроклімат в колективі. Ваше завдання – бути максимально дисциплінованим, виконавчим, робити з творчим ентузіазмом "чорну роботу". Саботувати, ухилятися від зобов'язань не можна. Якщо персональні спонтанні дії шокують оточуючих, вносять розбіжність, це не випадково, ви рупор морального прогресу в соціумі, провідник енергій Космосу для духовної еволюції. "Революційне божевілля" Овнів, які намагаються звільнитися від ланцюгів віджилих стандартів – це і є їх вплив.

На таємному фронті буття багато спокус комусь помститися, зробити капость, "настукати", або надати благодійну допомогу за чужий рахунок.

Відсортовуйте зерна від плевел і не плодіть дармоїдів.

ТЕЛЬЦІ. Життя швидкоплинне, все, що цікавило донині, зараз втратило свій високий сенс, йде "перезмінка" інтересів. На жаль, на тлі "перезавантаження" життєвих цінностей, ідеалів вам буде складно знайти спільну мову, усунути розбіжності з партнерами. Але треба! Тут лукавий розставив тенета, і піддаватися його казусів не можна. Формула успіху і подружнього щастя: любов плюс дружба дорівнює гармонія. Грати в одні ворота не вийде. Любіть один одного і дружите, ваш супутник багатогранний, талановитий і гідний справжнього кохання і турботи. На даному етапі для вас – ідеал.

На службовому фронті сила-силенна роботи, але ви тут майстер на всі руки, поза конкуренцією серед колег, трудіться, заробляйте гроші і кар'єрні бонуси.

БЛИЗНЮКИ. Налаштуйтесь на аскетичний лад, приборкайте власницькі інстинкти. Ви залежні від їх "величності Реальності", вона прагматична і не налаштована вас балувати. Будете добре себе вести, не вимагати надміру для задоволення примх – отримаєте найнеобхідніше. Не більше. Втім, будь-які ресурси вам потрібні, перш за все, для сімейних потреб. Дім, інтереси близьких – це святе, постарайтеся догодити їх сповна, тоді не відхиліться від доленосного шляху.

У професіоналів творчий бум, дружите з Музами і творите шедеври. І не смійте бунтувати проти начальства, сваритися з діловбю командою! Це несе фатальні руйнації. У будь-якій боротьбі зараз вас чекає фіаско.

РАКИ. Зосередьтеся на подружньому житті. Відносини "Я – ти" переходять в нову фазу. Тут ви дві мегазірки, які повинні яскраво сяяти, що не затьмарюючи один одного. Повна взаємна "дифузія" небезпечна, йде розчинення особистості. А ви повинні успішно співпрацювати, реалізовуючи власні інтереси, йти в ногу з вимогами соціуму однією дорогою до спільної мети. І оберігати сімейне вогнище, воно благословенне!

Головне завдання – перетворити знайомих, колег, приятелів в союзників, готових розділити з вами всі тяготи службового буття. Трудитися краще менше, але якісно, і саме в тій сфері, де ви досягли досконалості, як фахівець вузького профілю. У робочому офісі наелектризована атмосфера.

В далекі поїздки, службові відрядження не вирушайте. Є ризик потрапити під гіпноз чужих порад, повчань.

ЛЕВИ. Тема оздоровчої профілактики найактуальніша. За минулий рік в організмі накопичилося багато стресових шлаків, позбавлятися від яких належить навіть в хворобах. Слід змінити систему харчування, урізноманітнити меню або посидіти на очисній дієті. Зцілення через недуги – це нормально. Якщо життя проходить під акомпанемент особистих бажань – це добре, а якщо стали маріонеткою чужих інтересів – це погано. Вислужуватися, підставляти плече, любити ви зобов'язані тільки тоді, коли маєте взаємну віддачу. Еквівалентну. Не більше. Перекіс загрожує збитками. Не слід ніде нічого просити, то, що належить – отримаєте. А самі ви готові відірвати від себе найцінніше і подарувати нужденному ближньому?

ДІВИ. Впустіть любов в серці, вона вас надихне, перетворить, зробить краще, досконаліше. Простимулює творчі канали, сприяючи підвищенню продуктивності праці. Максимум задоволення отримаєте від улюбленої справи, хобі. Не піддавайтеся чужому пресингу, вибір робіть особисто, але той, який, перш за все, вас задовольняє. Так потрібно і не бійтеся уславитися егоїстом. Сміливо рвіть ланцюги будь-яких залежностей.

У партнерстві ретроградна смуга. У вашій орбіті знову старі супутники, союзники, ділові компаньйони, друзі, знайомі. Це ненадовго, щось потрібно доопрацювати, і віджилі відносини, як пожовклий осінній лист, самі полетять. А необхідні залишаться. Не чіпляйтеся за вчорашній день, наприклад, намагаючись звести рахунки з тими, хто колись вас образив.

У матеріальному плані все чудово, шикуйте, а й на інших бажано розщедритися. Адже зараз дається Небесами з надлишком, не скупіться!

ТЕРЕЗИ. Сім'я – це комфортна обитель і територія серйозних духовних випробувань, де ви загартовуєтеся, вмираючи і воскресаючи з попелу страждань. Так потрібно, будь-які жертви підуть на благо особистому життю.

У службовій сфері знову екскурс в минуле, доведеться товкти воду в ступі, щоб розгребти старі робочі завали. Якщо робота перетворилася в рабське ярмо, це сигнал, вона вам вже не потрібна – це шлях деградації. І не чіпляйтеся за гроші, вони вилізуть боком. Зведіть до мінімуму коло повноважень, відмовтеся від додаткових завдань. Зараз дозволяється ухилятися від нудотних зобов'язань. Насильство над собою провокує болячки.

Намагайтеся викорінити комплекси, погані звички і наповнити душу благодетелью, зараз для цього створені ідеальні умови.

СКОРПІОНИ. Не намагайтеся грати з життям, це пастка для азартних акторів, пристрасних романтиків, які шукають пригод. Старі любовні зв'язки відходять в минуле, прощайтеся і не шкодуйте!

Зараз ваша задача – налаштуватися на хвилю прагматизму, активізувати сферу контактів і знайти гідних друзів, з якими зріднився спільні ідеали, практичні інтереси. Займайтеся благодійністю, філантропів доля нагородить. І контролюйте власну поведінку, дотримуючись Божих заповідей, нині лукавий будує підступи, щоб вас затягнути в гріховний полон. А щоб не сісти на фінансову мілину, задовольняйтеся скромним достатком, кожна копійка, крапля сил і часу повинні бути під контролем. Не розбазарюйте дорогоцінні арсенали!

СТРІЛЬЦІ. Ваша мета – знайти джерела матеріального прибутку. Якщо ви відмінний професіонал, не продавайте свій дар за копійки, а шукайте гідну роботу з відповідною посадою. У бізнесі, кар'єрі це зоряний час, пропустите – потім буде пізно. Головне – зблизитися з начальством і навіть подружитися, знайдете спільну мову – тоді все буде відмінно.
Зараз, незважаючи на дружелюбність, братське ставлення до людей, вам притаманна залізна принциповість, що може негативно відбитися на особистому житті, сімейних стосунках. Майте на увазі, то, що вам природно, для них – тиранство. Таким чином, закладете міну під рідний дах. Заради благополуччя сім'ї вам належить підлаштовуватися до вимог родичів, адже їх доля теж змінюється. Тут відходять в минуле відпрацьовані програми, вирішуються житлові проблеми.

КОЗЕРОГИ. Період складний, ви популярні, але на внутрішньому плані йде інтенсивне "перезавантаження". Згорає відпрацьований минуле, а це одночасно "паливо" для ракети, яка повинна набрати висоту і вийти на новий виток духовної еволюції. Тому як ви прожили попередніх кілька років – дуже важливо. Це і є потенційний ресурс для зльоту.

У старих зв'язках доля проводить "ревізію", усуваючи відпрацьовані відносини з людьми і залишаючи найнеобхідніші. Якщо хтось з'явився з минулого, це не випадково.

Слід впевнено тримати руку на кар'єрному пульсі, ви на піку професійного зростання і фортуна працює на вас.

ВОДОЛІЇ. Ваше місце за лаштунками, уникайте публічних місць, насолоджуйтеся в тиші самотності, тут до вас прийде осяяння, ставши ключем до багатьох "головоломок". Втім, якщо обставини виштовхнули на подіум, випадку не втрачайте, рекламуйте свої таланти і досягнення. Ви яскрава особистість і про це люди не повинні забувати.

Рішення чужих проблем – це першорядний жертовний вівтар. Так, можливо ви втомилися "пахати" заради чужих потреб, але це доленосне завдання, яке не можна ігнорувати.

А особисті бажання тримайте під замком. До речі, багато хто з них вже "перегоріли" або неактуальні на даному етапі. Так треба. І не шкодуйте про нездійсненне.

РИБИ. Ви сексапільні, чарівні, магнітом притягуєте протилежну стать і можете "робити" з ним все, що заманеться. Наївні жертви можуть впасти в ілюзію, але ви мудрі, авторитетні, самодостатні, не повинні цього допустити. Дайте їм самоствердитися, і відчути себе в парі з вами рівноцінними партнерами і друзями. До речі, дружня сфера вимагає термінової активізації, якщо ви відбудовувати мости співпраці. "Партнер-друг" зараз для вас поняття нероздільне. Прийміть це до відома, адже в бізнесі, кар'єрі наелектризована обстановка, найменший промах в особистих діях, ініціативах загрожує безповоротним руйнуваннями.

Не дратуйте принципового вимогливого шефа!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: