Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: бойовики стріляють в усіх напрямках, є жертви і поранені (ВІДЕО)

АТО: бойовики стріляють в усіх напрямках, є жертви і поранені (ВІДЕО)
У суботу бойовики ОРДЛО продовжили обстріли на усіх напрямках, станом на 18:00 зафіксовано 28 обстрілів, один український військовий загинув, двоє зазнали поранень.

Про це ввечері 14 січня повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли Широкине та Водяне з мінометів, з гранатометів та стрілецької зброї - Гнутове, Талаківку, Широкине, Павлопіль та Старогнатівку, з БМП бойовики стріляли по Новомихайлівці.

У напрямку Донецька бойовики обстріляли Кам'янку, Миронівське, Зайцеве та Авдіївку з мінометів, з гранатометів та стрілецької зброї - Майорськ, Зайцеве, Авдіївку, Новгородське, з БМП - Троїцьке.

На Луганському напрямку з мінометів було обстріляно Новозванівку, з протитанкових ракетних комплексів - Кримське та Новоолександрівку.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: