Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівські поліцейські оперативно затримали крадія

Берегівські поліцейські оперативно затримали крадіяПоліція Берегова затримала 49-річного мукачівця, котрий викрав у жінки гаманець із грошима. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 13 січня, на службу «102» звернулася жителька міста Берегова та повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла, що перебуваючи у місцевому ательє, у неї з сумки хтось викрав гаманець, в якому були грошові кошти в сумі 1000 гривень та банківські картки.

Співробітники кримінальної поліції спільно з групою реагування патрульної поліції Берегівського відділу оперативно встановили особу підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 49-річний мешканець Мукачева. Чоловік вже мав судимість за скоєння майнових злочинів. Наразі речові докази вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації
поліції в Закарпатській област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: