Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги водіїв! Введено тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів на дорогах Закарпаття

До уваги водіїв! Введено тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів на дорогах Закарпаття
Про обмеження руху великовагових транспортних засобів інформує Управління ДСНС України у Закарпатській області з покликанням на повідомлення служби автомобільних доріг.

За повідомленням служби автомобільних доріг Закарпатської області, у зв’язку з погіршенням погодних умов (сильними снігопадами, різким поривами вітру, а також ожеледицею) та з метою недопущення заторів в дорожньому русі і оперативного розчищення автодоріг від снігу з 08:30 12 січня тимчасово вводиться обмеження руху великовагових транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у межах Закарпатської області.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається з проханням до водіїв за можливості утриматися від дальніх поїздок.

Тим же, хто виїхав, потрібно бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: