Вхiд на сайт
Авторизацiя

Київські експерти повідомили, чи справді на Закарпатті є вірус африканської чуми (ВІДЕО)

Київські експерти повідомили, чи справді на Закарпатті є вірус африканської чуми (ВІДЕО)
На щастя, підозри не підтвердилися. Учора, 10 січня, Держспоживспілка поінформувала, що вірусу африканської чуми свиней та диких кабанів у Закарпатській області нема.

На сполох почали бити мисливці на Виноградівщині в передріздвяний період: підстрелених ними диких кабанів довелося спалити, а рештки тварин – закопали під наглядом ветлікарів.

До таких дій мисливців спонукав попередній діагноз, встановлений у Львівській регіональній державній лабораторії ветмедицини – у двох кабанів виявлено вірус африканської чуми свиней. Однак тривогу відмінили.

Нещодавно на адресу місцевої Держпроспоживслужби надійшли результати поглибленого аналізу біоматеріалів відстрелених тварин. Найвища київська інстанція не підтвердила наявність вірусу африканської чуми у спалених диких свиней.

Докладніше дивіться в сюжеті Тиси-1.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: