Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов на Закарпатті

В Управлінні ДСНС України в Закарпатській області закликають громадян бути обережними на вулиці та не користуватись транспортом.

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов на Закарпатті


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, протягом 12-14 січня по території Закарпатської області та м. Ужгород очікується погіршення погодних умов.

Вдень 12.01 помірний сніг, 13.01 та вночі 14.01 - сильний, місцями дуже сильний сніг та мокрий сніг. Місцями: налипання мокрого снігу, складні відкладення, ожеледь, ожеледиця.

Протягом доби 12 січня в Карпатах та 13 січня в гірській частині території області посилення вітру 15-20 м/с, місцями хуртовини.

13-14 січня підвищення денних температур повітря до 2° морозу - 3° тепла, нічних - до 3-8° морозу.

Шановні громадяни! Будьте обережні під час перебування на вулиці та по можливості не користуйтеся власним автотранспортом!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: