Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті бійка закінчилася смертю: вбивцю засуджено до 8 років

Мешканець Міжгірщини смертельно поранив 17-річного хлопця ножем. Вироком суду його засуджено до до 8 років 6 місяців позбавлення волі

На Закарпатті бійка закінчилася смертю: вбивцю засуджено до 8 років


Вироком Міжгірського районного суду до 8 років 6 місяців позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який в бійці, наніс кишеньковим ножем смертельну рану 17-річному хлопцю. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

В ході досудового розслідування встановлено, що гр. М., під час бійки, умисно, наніс юнаку один удар кишеньковим ножем в ногу, поранивши при цьому артерію. Від отриманої травми, хлопець помер неподалік місця пригоди.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Наразі вирок Міжгірського районного суду ще не набув законної сили.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: