Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді під час ліквідації пожежі у квартирі багатоповерхівки вогнеборці врятували двох людей

11 січня о 02:55 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу на вулиці Заньковецької, що в Ужгороді. Осередком загорання стала житлова квартира на другому поверсі міської дев’ятиповерхівки. На місці події працювало два відділення вогнеборців та автодрабина 14-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 11 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

В Ужгороді під час ліквідації пожежі у квартирі багатоповерхівки вогнеборці врятували двох людей


На момент прибуття бійців ДСНС, в однокімнатній квартирі було сильне задимлення. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання відразу розпочали розвідку та гасіння пожежі. Спочатку пожежний-рятувальник Василь Туряниця вивів 84-річну власницю помешкання на свіже повітря. Літня жінка через суцільний дим майже не орієнтувалася в просторі й самотужки не змогла б вибратися з вогняної пастки. А тим часом начальник караулу Олександр Косий разом з пожежним-рятувальником Іваном Бобаком на руках з осередку пожежі винесли 63-річного сина господині, який через хворобу був прикутий до ліжка. Потерпілі добряче надихалися диму й згодом лікарі ужгородської центральної міської клінічної лікарні діагностували у них отруєння чадним газом. Життю людей тепер вже нічого не загрожує.

О 03:14 ужгородські вогнеборці пожежу локалізували, а ще через три хвилини повністю ліквідували.

Остаточна причина та збитки встановлюються. Ймовірніше пожежа стала наслідком необережності під час паління в ліжку когось із домочадців, повідомляють в У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: