Вхiд на сайт
Авторизацiя

У неділю бойовики 28 разів обстріляли сили АТО, 3 бійців поранено

У неділю бойовики 28 разів обстріляли сили АТО, 3 бійців пораненоСтаном на 18:00 8 січня у зоні проведення АТО відбулося 28 обстрілів з боку бойовиків, трьох українських військовослужбовців поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії бойовики обстрілювали Широкине, з мінометів різних калібрів вели вогонь по Гнутовому, Троїцькому, Водяному та Широкиному.

"По Широкиному та Мар’їнці вогонь вели БМП противника. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Павлопіль, Гнутове, Широкине. По Талаківці вогонь вів танк", - повідомили у штабі.

На Луганському напрямку із 82-мм мінометів було обстріляно Троїцьке, також стріляв снайпер, з великокаліберних кулеметів обстріляно Новозванівку.
На Донецькому напрямку із 82-мм мінометів окупанти вели вогонь по Авдіївці та Луганському, з гранатометів та стрілецької зброї – по Зайцевому та Авдіївці. По Луганському вогонь вела БМП противника.

Раніше у штабі АТО повідомили, що протягом минулої доби внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, шестеро отримали поранення. За минулу добу бойовики вели вогонь по силах АТО 72 рази.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: