Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Коляди в старому селі»: ужгородський скансен «оживе» по-різдвяному

15 січня обласний музей народної архітектури та побуту запрошує відвідати один із найулюбленіших зимових фестивалів краю «Коляди в старому селі», взяти участь у веселих колядуваннях і щедруваннях разом із іншими учасниками дійства та господинями музейних хат.
«Коляди в старому селі»: ужгородський скансен «оживе» по-різдвяному

У програмі:

11.00 – урочиста хода з площі Театральної до музею;

11.30 – святкове богослужіння в Шелестівській церкві архангела Михаїла XVІІІ ст.

12.00 – урочисте відкриття фестивалю та виступи колядницьких гуртів Закарпаття.

Охочі зможуть також скуштувати різдвяні страви Закарпаття, сфотографуватися з колядниками та відвідати ярмарок-продаж виробів народних майстрів краю.

«Наймолодших відвідувачів закликаємо вже розпочинати підготовку до фестивалю та вивчати колядки і щедрівки, щоби долучитися до колядування та щедрування в музейних хатах із сіл Оріховиця, Довге та Бедевля. Привітні господині чекатимуть на діточок-колядників і обдаровуватимуть їх гостинцями та музейними презентами», – кажуть організатори свята.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: