Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну йдуть морози і сніг: поради автомобілістам

В Україну йдуть морози і сніг: поради автомобілістамМетеорологи попереджають, що 6 січня в Україні різко похолодає, будуть снігопади і ожеледь. Тому Управління безпеки дорожнього руху закликає бути особливо обережними водіїв.

Автомобілістів просять перевірити комплектацію машини, її технічний стан і запас палива.
"Не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів оперативних та аварійних служб. Крім стандартних предметів, в сильні морози не будуть зайвими комплект теплого одягу, ліхтарик на батарейках, дроти" прикурювання ", скребок для скла та щітка , свічки, сірники та невелика лопата ", - радять водіям.
Також автомобілістів просять допомагати один одному на дорозі.

Синоптики попереджали, що 6-7 січня в Україні очікується різке зниження температури і вдень вночі від -11 ° до -16 ° (7 січня вночі від -14 ° до -19 °, місцями до -22 °).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: