Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліція затримала озброєного вимагача грошей

У закарпатця вимагали тисячу доларів, погрожуючи вбивством. Полісмени затримали вимагача разом з щойно переданими грошима.

На Закарпатті поліція затримала озброєного вимагача грошей


До правоохоронців звернувся житель села Верхня Апша та повідомив, що у нього вимагають 1000 доларів США та погрожують вбивством. Співробітники Тячівського відділу поліції з’ясували, що 28-річний житель села Діброва Тячівського району вимагає гроші обгрунтовуючи це неякісним ремонтом автомобіля, який виконав заявник. Чоловік наполягав на передачі грошей в одному із гаражів Верхньої Апші. Заявник розповів поліції, що вимагач бив його та погрожував пістолетом.

Вчора, 4 січня, співробітники кримінальної поліції затримали підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ст. 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання. Його спіймали після передачі потерпілим частини грошей, а саме 300 доларів США. Кошти, помічені люмінесцентною фарбою, телефон, набої та предмет, схожий на пістолет турецького виробництва у підозрюваного вилучені. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання Тячівського відділу поліції. Чоловік уже мав справу з поліцією у минулому через факт шахрайства. Слідство триває.

Відповідно до чинного законодавства вимога передачі майна чи вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, повідомляють у поліції області.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: