Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики попереджають про снігопади та сильний мороз

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов, зокрема про зниження температури. Про це, посилаючись на дані Гідрометцентру, повідомляє у четвер прес-центр ДСНС.

Синоптики попереджають про снігопади та сильний мороз


"Внаслідок переміщення в Україну активного циклону з Чорного моря протягом 6-8 січня 2017 року на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київської, східних районів Вінницької областей очікуються сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25-30 см", – йдеться у повідомленні.

На Одещині та Миколаївщині до 35 см, сильні тривалі хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, у Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях ожеледь на дротах, деревах та дорогах.

У Києві снігу додасться на 10-15 см, очікується зниження мінімальної температури до 15-18°.

Водночас, за прогнозами синоптиків, 9 січня 2017 року очікується послаблення та припинення небезпечних явищ.
У західних та північних областях різке зниження температури повітря до 11-16º, в Карпатах та Прикарпатті до 20-25° морозу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: