Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці розшукали шахрая, що видурив у знайомого майже 5 тисяч гривень

Поліція розшукала підозрюваного у шахрайстві мукачівця та оголосила йому про підозру у вчиненні злочину

Закарпатські правоохоронці розшукали шахрая, що видурив у знайомого майже 5 тисяч гривень


До поліції Мукачева звернувся житель селища Чинадієво і повідомив, що його знайомий мукачівець видурив в нього 4700 гривень. Чоловік хотів придбати «ІPhone» за заниженою ціною. Віддавши майже 5 тисяч гривень, потерпілий не отримав обіцяний телефон.

В ході досудового розслідування оперативні співробітники встановили, що підозрюваний у вчиненні злочину – 38-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримано. За даним фактом триває досудове слідство для встановлення всіх фактичних обставин кримінального правопорушення та скерування обвинувального акту до суду. Вивчається його причетність до інших, аналогічних злочинів.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України, повідомили у поліції області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: